Gran Caus

ELEGÀNCIA I EQUILIBRI

La família Gran Caus reflecteix amb nitidesa la filosofia i l’estil de Can Ràfols dels Caus. Són vins nobles, elegants, autèntics i diferenciats.

+

GRAN CAUS

BLANC
+

GRAN CAUS

ROSAT
+

GRAN CAUS

NEGRE RESERVA

Vins Singulars

VINS ÚNICS. VINS QUE EMOCIONEN

Tot posant el focus en varietats de caràcter singular (Chenin blanc, Incrocio Manzoni, Xarel.lo, Sumoll, Pinot noir, Merlot) que a certes parcel·les del Garraf assoleixen una expressió sublim, s’elaboren vins de gran classe, concebuts per a madurar amb elegància a través dels anys i que es conserven en la memòria per sempre.

Blancs

VINS DE PARCEL·LA ÚNICA

Negres

GRANS VINS DE GUARDA

+

CAUS LUBIS

NEGRE
+

AD FINES

NEGRE
+

SUMOLL

NEGRE
+

PEDRADURA

NEGRE
+

CAUS LUBIS

NEGRE
+

AD FINES

NEGRE
+

SUMOLL

NEGRE
+

PEDRADURA

NEGRE

Terraprima

EL GUST D’UNA TERRA SALVADA

És l’últim projecte impulsat per Carlos Esteva. Aquesta finca al costat de Can Ràfols, va estar a punt de convertir-se en una pedrera destinada a la producció de ciment. Per tal d’evitar la seriosa amenaça paisatgística i mediambiental al bell mig del Garraf, Esteva finalment va adquirir aquests terrenys, on perviuen unes 40 hectàrees de vinyes de fins a 80 anys, que donen lloc a uns vins excepcionals, marcats pel caràcter mineral que aporten aquestes terres calcàries.

+

TERRAPRIMA

BLANC
+

TERRAPRIMA

NEGRE

Petit Caus

FRESCOR I EXPRESSIVITAT


Els Petit Caus van néixer amb el propòsit d’oferir vins honestos per a un públic més ampli. Són vins frescos, ecològics i autèntics per a gaudir en qualsevol moment del dia.

+

PETIT CAUS

BLANC
+

PETIT CAUS

ROSAT
+

PETIT CAUS

NEGRE

Bombolles

FINOR I CREMOSITAT