Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/canrafolsdelscaus.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4100
Els vins – Can Rafols dels Caus

Gran Caus

ELEGÀNCIA I EQUILIBRI

La família Gran Caus reflecteix amb nitidesa la filosofia i l’estil de Can Ràfols dels Caus. Són vins nobles, elegants, autèntics i diferenciats.

+

GRAN CAUS

BLANC
+

GRAN CAUS

ROSAT
+

GRAN CAUS

NEGRE RESERVA

Vins Singulars

VINS ÚNICS. VINS QUE EMOCIONEN

Tot posant el focus en varietats de caràcter singular (Chenin blanc, Incrocio Manzoni, Xarel.lo, Sumoll, Pinot noir, Merlot) que a certes parcel·les del Garraf assoleixen una expressió sublim, s’elaboren vins de gran classe, concebuts per a madurar amb elegància a través dels anys i que es conserven en la memòria per sempre.

Blancs

VINS DE PARCEL·LA ÚNICA

Negres

GRANS VINS DE GUARDA

+

CAUS LUBIS

NEGRE
+

AD FINES

NEGRE
+

SUMOLL

NEGRE
+

PEDRADURA

NEGRE
+

CAUS LUBIS

NEGRE
+

AD FINES

NEGRE
+

SUMOLL

NEGRE
+

PEDRADURA

NEGRE

Terraprima

EL GUST D’UNA TERRA SALVADA

És l’últim projecte impulsat per Carlos Esteva. Aquesta finca al costat de Can Ràfols, va estar a punt de convertir-se en una pedrera destinada a la producció de ciment. Per tal d’evitar la seriosa amenaça paisatgística i mediambiental al bell mig del Garraf, Esteva finalment va adquirir aquests terrenys, on perviuen unes 40 hectàrees de vinyes de fins a 80 anys, que donen lloc a uns vins excepcionals, marcats pel caràcter mineral que aporten aquestes terres calcàries.

+

TERRAPRIMA

BLANC
+

TERRAPRIMA

NEGRE

Petit Caus

FRESCOR I EXPRESSIVITAT


Els Petit Caus van néixer amb el propòsit d’oferir vins honestos per a un públic més ampli. Són vins frescos, ecològics i autèntics per a gaudir en qualsevol moment del dia.

+

PETIT CAUS

BLANC
+

PETIT CAUS

ROSAT
+

PETIT CAUS

NEGRE

Caves

FINOR I CREMOSITAT