Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/canrafolsdelscaus.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4100
Enoturisme – Can Rafols dels Caus

Gaudim oferint vins que expressen el caràcter, l’autenticitat, la singularitat del terroir, la petjada de l’autor i la tipicitat varietal.

Però hi ha més: viure l’experiència de Can Ràfols dels Caus significa fer un viatge emocional a través de la història i les anècdotes que han llaurat aquestes terres des de temps immemorials.

Així és com entenem cada visita que acompanyem a Can Ràfols dels Caus.

Gràcies per compartir amb nosaltres un instant de les vostres vides.

visites

Visites

Us oferim una manera diferent i apassionada d’entendre la natura i el vi en un moment inoblidable que s’adapta, amb la calma que requereixen certes coses, a les vostres necessitats (visites privades, grups, col·lectius). Des d’experiències de lleure a visites tècniques.
Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i us sorprendreu amb els nostres vins.

Preus de les visites

Visita ESTÀNDARD

Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i tastareu 3 grans vins acompanyats d’un aperitiu amb productes locals. Una experiència lluny de massificacions i convencionalismes.

Duració aproximada: 2 hores
Preu per persona : 20 Euros. El preu no inclou l’IVA (10%)

Visita Premium

Després d’una passejada privada i exclusiva per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i gaudireu d’un tast tècnic de 3 vins d’alta gamma acompanyats d’una experiència gastronòmica singular.

Duració aproximada: 3 hores
Preu: 300 Euros. El preu inclou d’una a cinc persones; no inclou l’IVA (10%)

esdeveniments

Esdeveniments corporatius i celebracions

Tenim una dilatada experiència en el disseny, organització i execució d’esdeveniments particulars i corporatius.
Des de reunions  departamentals fins a convencions o viatges d’incentius, tenim cura de tots els detalls per fer que la vostra trobada sigui una experiència plena d’emocions amb un alt valor afegit.

Si desitgeu portar a terme algun tipus de celebració particular, no dubteu a contactar amb nosaltres.

espais

Espais

A  45 minuts de Barcelona, en un context únic, busquem la proporció entre experiència, diferenciació, professionalitat i autenticitat.

Disposem de diversos espais (interiors i exteriors) que poden ésser configurats per acollir el vostre esdeveniment. Sol·liciteu informació addicional per tal d’ajustar-nos a les vostres necessitats. 

bode

La Bodegueta de Can Ràfols

A Can Ràfols dels Caus disposem d’un nou espai de degustació on podreu gaudir dels nostres vins a copes i, si voleu, d’alguns aperitius, envoltats de les vinyes i l’entorn del Massís del Garraf.

També tindreu la possibilitat de comprar a la botiga qualsevol dels nostres vins, tant de les anyades actuals com d’algunes anyades especials.