Gaudim oferint vins que expressen el caràcter, l’autenticitat, la singularitat del terroir, la petjada de l’autor i la tipicitat varietal.

Però hi ha més: viure l’experiència de Can Ràfols dels Caus significa fer un viatge emocional a través de la història i les anècdotes que han llaurat aquestes terres des de temps immemorials.

Així és com entenem cada visita que acompanyem a Can Ràfols dels Caus.

Gràcies per compartir amb nosaltres un instant de les vostres vides.

visites

Visites

Us oferim una manera diferent i apassionada d’entendre la natura i el vi en un moment inoblidable que s’adapta, amb la calma que requereixen certes coses, a les vostres necessitats (visites privades, grups, col·lectius). Des d’experiències de lleure a visites tècniques.
Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i us sorprendreu amb els nostres vins.

Preus de les visites

Visita ESTÀNDARD

Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i tastareu 3 grans vins acompanyats d’un aperitiu amb productes locals. Una experiència lluny de massificacions i convencionalismes.

Duració aproximada: 2 hores
Preu per persona : 20 Euros. El preu no inclou l’IVA (10%)

Visita Premium

Després d’una passejada privada i exclusiva per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i gaudireu d’un tast tècnic de 3 vins d’alta gamma acompanyats d’una experiència gastronòmica singular.

Duració aproximada: 3 hores
Preu: 300 Euros. El preu inclou d’una a cinc persones; no inclou l’IVA (10%)

esdeveniments

Esdeveniments corporatius i celebracions

Tenim una dilatada experiència en el disseny, organització i execució d’esdeveniments particulars i corporatius.
Des de reunions  departamentals fins a convencions o viatges d’incentius, tenim cura de tots els detalls per fer que la vostra trobada sigui una experiència plena d’emocions amb un alt valor afegit.

Si desitgeu portar a terme algun tipus de celebració particular, no dubteu a contactar amb nosaltres.

espais

Espais

A  45 minuts de Barcelona, en un context únic, busquem la proporció entre experiència, diferenciació, professionalitat i autenticitat.

Disposem de diversos espais (interiors i exteriors) que poden ésser configurats per acollir el vostre esdeveniment. Sol·liciteu informació addicional per tal d’ajustar-nos a les vostres necessitats. 

bode

La Bodegueta de Can Ràfols

A Can Ràfols dels Caus disposem d’un nou espai de degustació on podreu gaudir dels nostres vins a copes i, si voleu, d’alguns aperitius, envoltats de les vinyes i l’entorn del Massís del Garraf.

També tindreu la possibilitat de comprar a la botiga qualsevol dels nostres vins, tant de les anyades actuals com d’algunes anyades especials.