Archives!w
maig 13 /

CLIMAX ROSÉ BRUT NATURE

 

CLÍMAX ROSÉ

BRUT NATURE

Varietats: Pinot Noir.

Certificació ecològica: Anyada certificada pel Consorci d’Inspecció i Control

ELABORACIÓ
Raïms propis procedents de la vinya de La Casa de 30 anys d’edat. Rendiments mitjans de 4.500 kg/ha. Collita manual. Premsat directe, sense maceració. Primera fermentació espontània, sense afegir llevats seleccionats. Segona fermentació en ampolla, amb una criança mínima de 30 mesos. No acidifiquem, com en cap dels nostres vins, i no afegim cap mena de licor d’expedició.
NOTA DE TAST
Vista: rosa salmó brillant. Bombolla fina i persistent. Olfacte: aromes de fruites vermelles, cítrics i flors seques. Gust: delicat i complex, equilibrat i amb un carbònic molt ben integrat. Destaquen les aromes de fruites vermelles i notes de criança. Final fresc, lleugerament salí.
Descarregar la fitxa tècnica

Els nostres Altres Vins

w
maig 13 /

CLIMAX BRUT NATURE

 

CLÍMAX

BRUT NATURE

Varietats: Xarel·lo, Macabeu, Chenin blanc.

Certificació ecològica: Anyada certificada pel Consorci d’Inspecció i Control

ELABORACIÓ

Raïms propis procedents de la vinya del del Camp Llarg (Xarel·lo), de 38 anys d’edat, i de La Grava (Macabeu) i El Xup (Chenin blanc), ambdues plantades fa 20 anys, amb rendiments mitjans de 4.000 kg/ha. Verema manual. Primera fermentació espontània (sense afegir llevats seleccionats) de cada varietat per separat. Assemblatge i segona fermentació en ampolla, amb una criança mínima de 30 mesos. No acidifiquem, com en cap dels nostres vins, i no afegim cap mena de licor d’expedició.

NOTA DE TAST

Vista: groc pàl·lid brillant. Bombolla fina i continuada. Olfacte: expressiu al nas, amb matisos de fruita dessecada, pell de taronja, flors blanques i herbes mediterrànies, sobre un fons torrat molt subtil. Gust: pas de boca estructurat, amb bona acidesa, on destaquen les fruites confitades, l’ametlla fresca i el pa torrat, amb tocs balsàmics i un fons de guix molt mineral. Final llarg i molt fresc.

Descarregar la fitxa tècnica

Els nostres Altres Vins