Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/canrafolsdelscaus.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4100
GRAN CAUS – Can Rafols dels Caus
gc_blanc

Un blanc de cos portentós i caràcter seductor, que sorprenentment no passa per barrica, però guanya subtilesa amb la llarga criança en ampolla.

GRAN CAUS

BLANC

Varietats: Xarel·lo, Chenin Blanc, Chardonnay.

ELABORACIÓ

Raïm procedent de ceps vells de xarel·lo de més de 65 anys i de ceps de uns 25 anys de chardonnay i chenin blanc a una alçada de 350 m. sobre el nivell del mar. Criança en ampolla de 2 anys.

NOTA DE TAST

Color: groc palla amb reflexes daurats. Aroma: fumats i torrats, floral i mineral. Sabor: Untuós, melós i al mateix temps desengreixant.

MARIDATGE

Marisc, tot tipus de peix, plats a base d’arròs, com el rissotto i la paella, pasta, formatges, plats a base de salses cremoses i postres, fruites tropicals, fruites blanques i cremes.

Descarregar la fitxa tècnica

Our Other Wines

+

GRAN CAUS

BLANC
+

GRAN CAUS

ROSAT
+

GRAN CAUS

NEGRE RESERVA