Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/canrafolsdelscaus.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4100
LA CALMA – Can Rafols dels Caus
la_calma_white

La trobada entre el fi caràcter del raïm Chenin Blanc i uns sòls blancs, calcaris i rics en fòssils marins, va resultar extraordinària, donant lloc a un vi únic.

LA CALMA

BLANC

Varietats: Chenin Blanc.

Primera anyada: 1999.

ELABORACIÓ

Raïm procedent de ceps vells de 25-30 anys recollits a mà. Fermentat i criat en roure francès durant 4-5 mesos sense afegir llevats seleccionats i criat en ampolla durant 24 mesos.

NOTA DE TAST

Color: Daurat. Aroma: fruita madura d’ós amb notes fumades i tocs delicats d’espècies. Sabor: untuós, suculent, mineral, floral i estructurat

MARIDATGE

Marisc, tot tipus de peix, verdures guisades i a la graella, plats a base d’arròs, com el rissotto i la paella, pasta, formatges, plats a base de salsa holandesa i salsa beixamel.

Descarregar la fitxa tècnica

Els nostres Altres Vins